Brownie baked oats met frambozen
Start je dag goed met deze brownie baked oats met frambozen en pistachenootjes. Makkelijk te maken en vol van smaak en glutenvrij!
5 min. + 20 min. oventijd
Baked oats kan je zo lekker maken als je zelf wilt. Dit recept is gemaakt met banaan en ei als bindmiddel. De cacaopoeder en chocoladedruppels zorgen voor de brownie smaak! Voeg vervolgens nog wat pistachenootjes toe en je ontbijtje is klaar.
- Aantal porties: 3 personen
- Bereidingstijd: 5 min + 20 min oventijd
- Keukenbenodigdheden: Drie ovenbestendige bakjes, vork,
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden en zet drie ovenbestendige bakjes klaar.
- Prak de banaan en roer hier het ei doorheen.
- Schep hier vervolgens havermout, kaneel, cacaopoeder en eventueel de honing doorheen.
- Verdeel je beslag over de drie bakjes en druk hier de frambozen, pistachenootjes en chocolade druppels in.
- Bak je baked oats in 20 a 25 minuten af.
Geniet van dit lekkere en simpele ontbijtje!
Tip: Maak je liever een blondie i.p.v. een brownie? Laat dan de cacaopoeder en amandelmelk achterwegen!
Opmerkingen (0)