Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews

Brosse Speculaas Eierkoeken

5
(3)
Een super simpel maar fantastisch lekker recept!
10 min. + 15 min. oventijd
Brosse Speculaas Eierkoeken

Overheerlijke eierkoeken met een speculaas twist! Geniet van dit zoete maar luchtige tussendoortje en waan je in de heerlijke bakkersgeur.

  • Aantal porties: 6
  • Bereidingstijd: 10 min. + 15 min.baktijd
  • Keukenbenodigdheden: mengkom, mixer

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven alvast voor op 175 graden (hetelucht).
  2. Doe de eieren en de agavesiroop in een kom en mix het mengsel 10 minuten luchtig. Test zelf even of het mengsel zoet genoeg is.
  3. Mix de eieren net zolang totdat er een schuimige en dikke massa overblijft. Hoe luchtiger hoe beter.
  4. Was de citroen van tevoren. Rasp de citroen met een fijne rasp en voeg de rasp bij de eieren.
  5. Spatel nu voorzichtig het amandelmeel, de speculaaskruiden, het bakpoeder en een snuf zout door het beslag.
  6. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel met een ijsschep (of grote lepel) 6 gelijke hoopjes beslag over de plaat.
  7. Bak de gezonde eierkoeken in 10 tot 12 minuten goudbruin.
  8. Bewaar de eierkoeken in een afgesloten trommel. Je kunt ze tevens ook invriezen.

Eetsmakelijk!

Dit bericht is geplaatst in Recepten, Tussendoortjes recepten, Bakrecepten en getagged met Amandelmeel, Citroen

Opmerkingen (1)

Plaats een reactie