Breakfast scrambled non eggs
Smaakt het lekkerst met veganistische worst en vers brood!
20 min.
Op zoek naar een stevig ontbijt? Ga dan voor dit heerlijke ontbijt geïnspireerd op een Engels ontbijt met scrambled eggs, maar dan gemaakt van tofu.
- Aantal porties: 2 porties
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Keukenbenodigdheden: Kom, kookpan, snijplank
Bereidingswijze
- Schil en hak de ui in kleine stukjes. Bak ze vervolgens in een pan op middelhoog vuur.
- Terwijl de ui aan het bakken is, meng je het kikkererwtenmeel samen met het water in een kom.
- Silken tofu verkruimelt en scheurt heel gemakkelijk als je het mixt, dus begin met het in grote stukken te snijden. Bereid ook de kruiden voor.
- Als de ui gebakken is, voeg de silken tofu, sojasaus en alle kruiden behalve het zwart zout toe. Meng alles nog even voorzichtig door elkaar. Bedek het mengsel vervolgens met een mengsel van kikkererwtenmeel en water en blijf mixen tot alles goed gemengd is.
- Scrambled non-eieren moet warm worden geserveerd met groenten, brood of veganistische worst.
- Breng het op smaak met wat zwart zout. Dit geeft het de echte eiersmaak en -aroma. Geniet!
Opmerkingen (1)
Grz Corry