Bananenbrood met pinda’s en pindakaasswirl
Een variatie op het bekende bananenbrood. Deze keer gemaakt met pinda's en pinakaas, een heerlijke combinatie. Dat moet je een keer geprobeerd hebben.
Bananenbrood kan altijd! Hoe lekker is een bananenbrood met pindakaas als variatie? Te lekker kunnen wij je alvast vertellen!
- Aantal porties: 1 cake
- Bereidingstijd: 10 min. + 85 min. baktijd
- Keukenbenodigdheden: mengkom, spatel, cakevorm, staafmixer of mixer
Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 165 graden. Bekleed een cakevorm met bakpapier of vet deze in met boter of olie.
- Prak de bananen en mix de eieren er goed door. Mix alle droge ingrediënten met elkaar en voeg die dan bij het bananen mengsel.
- Zorg dat het geheel goed gemixt is. Giet het beslag in de cakevorm en zet in de oven voor ongeveer 85 minuten! Check even met een satéprikker of de cake gaar is.
Opmerkingen (0)