Apple pie baked oats
Een ontbijt die je keuken helemaal laat ruiken naar een versgebakken appeltaart! Want stiekem is het ook wel een beetje een appeltaart maar dan een hele gezonde ontbijt versie er van.
15 min. + 20 min. oventijd
Deze baked oats is een overnight versie, eentje die eerst lekker een nachtje in de koelkast moet staan zodat de melk en de havermout samen een smeuïge pap kunnen worden. Daarna wordt die afgewerkt als een appeltaart en afgebakken tot een baked oats! Een super start van je dag om daarna een paar uur er goed tegenaan te kunnen gaan!
- Aantal porties: 1
- Bereidingstijd: 15 min.voorbereiding + 1 nacht rusttijd + 20 min. baktijd.
- Keukenbenodigdheden: Klein ovenschaaltje, airfryer / oven / combimagnetron en keukenweegschaal.
Bereidingswijze
- Meng in een ovenschaaltje de melk, stevia vanille, kaneel en havermout en zet deze afgedekt in de koelkast voor een nacht.
- Verwarm de airfryer/oven voor op 180 graden.
- Snij een halve appel in kleine blokjes en meng deze samen met de hazelnoten door de havermout.
- Snij een kwart appel in dunne plakken en leg deze mooi bovenop de havermout en werk af met beetje kaneel en amandelschaafsel.
- Bak de baked oats af voor 20 minuten.
Opmerkingen (0)