Appeltaart flikken
Dat kan door het gebruik van suikervrije chocolade, kokosolie, geroosterde pecannoten, sesamzaadjes en appelblokjes met kaneel! Het is daarnaast ook nog eens makkelijk te maken. Dit is een voorbeeld van een topping, maar je kunt natuurlijk volledig variëren. Voor de kids is het bijvoorbeeld ook leuk om de mini smarties en mini marshmallows te gebruiken.
15 min. + 90 min. wachttijd
Dat kan door het gebruik van suikervrije chocolade, kokosolie, geroosterde pecannoten, sesamzaadjes en appelblokjes met kaneel! Het is daarnaast ook nog eens makkelijk te maken. Dit is een voorbeeld van een topping, maar je kunt natuurlijk volledig variëren. Voor de kids is het bijvoorbeeld ook leuk om de mini smarties en mini marshmallows te gebruiken.
- Aantal porties: 24 flikken
- Bereidingstijd: 15 min. + 90 min. rusttijd
- Keukenbenodigdheden: Weegschaal, steelpan, hittebestendige bakje, bakpapier, lepel
Bereidingswijze
- Doe een laagje water in een steelpan en zet deze op het vuur. Weeg de chocolade en kokosolie af in een hittebestendig bakje. Zet dit bakje op de steelpan en zorg dat het schaaltje het water niet aanraakt. Als de chocolade voor de helft is gesmolten, haal je het bakje van de steelpan. Blijf nu roeren tot alles is gesmolten.
- Leg een stuk bakpapier klaar op een snijplank. Schep nu 24 lepels chocolade op het bakpapier.
- Verdeel de topping over de chocolade en zet daarna de snijplank in de koelkast voor 90 minuten. De appeltaart flikken zijn klaar!
Opmerkingen (0)