Appel chocolade bonbons
Bestaat er een betere combinatie dan het friszoete van appels en het volromige van chocolade? Als je het mij vraagt niet! Dit tussendoortje heeft het beste van beide werelden.
10 min. + 30 min. afkoelen
Appel en chocolade is een super combi! Ik maakte er deze heerlijke en makkelijk te maken bonbons van. Serveer ze op een prikkertje en zet ze in kleine glaasjes. Hoe leuk staat dit op tafel bij je kopje thee of koffie. Gauw maken dus!
- Aantal porties: 8 - 10
- Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. afkoelen
- Keukenbenodigdheden: steelpannetje, houten spatel, bakpapier en prikkertjes
Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au bain marie
- Dip de gedroogde appeltjes helemaal in de chocolade, en leg ze op het stukje bakpapier
- Decoreer met de aardbei crunch en kokosrasp
- Zet in de koelkast om op te stijven
Je kunt de bonbons het beste in de koelkast bewaren.
Opmerkingen (0)