American brownies
Brownies om je vingers bij af te likken! Deze brownies staan lekker snel op tafel, ideaal voor als je onverwachts bezoek krijgt!
10 min. + 30 min. oventijd
Wie is er nu geen fan van lekker smeuïge brownies? Met onze American browniemix zet je écht de allerlekkerste brownies op tafel. Luchtig, maar toch smeuïg en alles behalve droog.
- Aantal porties: 16
- Bereidingstijd: 10 min. + 30 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: mixer met gardes, mengkom, vierkant of rechthoekig bakblik
Bereidingswijze
- Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier en vet de randen in.
- Verwarm de oven voor op 175°C onder- en bovenwarmte of heteluchtoven 160°C.
- Meng de mix, eieren, boter en water en klop het rustig in 3 minuten tot een dik beslag.
- Vul een ingevet en met bakpapier bekleed bakblik met het beslag en leg de chocoladedruppels op de bovenkant.
- Bak de brownies in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 30 minuten.
- Laat de brownie afkoelen buiten de oven.
- Smelt een handje witte chocolade druppels au bain-marie en schenk dit over de afgekoelde brownies. Verkruimel daarna de gevriesdroogde frambozen boven de nog zachte witte chocolade.
- Laat de witte chocolade uitharden en geniet!
Opmerkingen (0)