American brownie
Gemakkelijk te bereiden en optimaal genieten van een heerlijke zelfgemaakte brownie, maar dan meer verantwoord. Lekker om van te genieten; alleen of gezellig samen!
15 min. + 30 min. oventijd
Voor een snel en makkelijk bakreceptje zijn kant en klare mixen erg ideaal. Zoals deze Notenshop American Brownie Mix! Toch komen dit soort mixen vaak enorm hoog uit in calorieën. Maar wist je dat in veel bakrecepten je de volvette boters door appelmoes kunt vervangen? Ik laat het je hier zien! Daarbij kun je er zelf ook nog een eigen draai aan geven, door nog extra ingrediënten toe te voegen, zodat het geheel naar eigen smaak is.
Denk aan verrijken met extra eiwit, noten/pitten/zaden toevoegen, of nog extra stukjes chocolade door het beslag mee roeren.
- Aantal porties: 8-10 plakken
- Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. oventijd
- Keukenbenodigdheden: Cakevorm 20x30 cm, bakspray of bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Mix de natte ingrediënten door elkaar heen: eieren, appelmoes, water.
- Mix hier de bakmix doorheen en meng tot een glad beslag.
- Nu kun je optioneel extra ingrediënten toevoegen.
- Schenk het beslag in de (siliconen/met bakpapier beklede/ingevette) bakvorm.
- Bak de brownie voor ongeveer 30 minuten op 175 graden.
- Test met een satéprikker of de binnenkant ook gaar is.
- Laat de cake afkoelen.
- Smakelijk!
Opmerkingen (0)