Keto aardbeien wafels met witte chocolade
Heerlijke wafels die omhuld zijn door witte chocola afgetopt met gevriesdroogde aardbeien crunch
10 min.
Hoe lekker zien deze aardbeien wafel met witte chocolade er uit? Met dit recept is er een keto variant gemaakt.
- Aantal porties: 10 porties
- Bereidingstijd: 5 min voorbereiden + 4 min baktijd/oventijd
- Keukenbenodigdheden: mengkom, blender, wafelijzer.
Bereidingswijze
- Zorg ervoor dat het wafelijzer goed heet is.
- Maak de aardbeien schoon en snijd deze in hele kleine stukjes.
- Meng de Frost met het amandelmeel, bakpoeder en het zout.
- Voeg alle ingredienten, behalve de aardbeien, toe aan de blender. Blend alles goed door tot alle klontjes eruit zijn, gebruik de blender eventueel om te schenken of giet het over in een handig schenkkannetje. Roer de aardbeiene er door en bak per wafel ongeveer 3 min in de wafelijzer. Elke wafelijzer is net anders dus let goed op de kleur. Is de kleur goudbruin, dan zijn ze goed.
- Smelt de witte chocolade met de kokosolie en giet in een groot diep bord. Dip hier de wafels 1 voor 1 in en top met de wafels af met de gevriesdroogde aardbeien.
- Laat de wafels uitharden in de koelkast. Wanneer de chocolade hard geworden is haal de wafels dan uit de koelkast en geniet er van!
Tip: Je kan de wafels gemakkelijk bewaren in een trommeltje buiten de koelkast, voor ongeveer 1,5 week.
Opmerkingen (0)