Aardbeienijsjes met discodip
Aan de slag met verse aardbeien om de lekkerste ijsjes te maken? Met dit makkelijke recept heb je ze snel gemaakt!
10 min. + 2 uur wachttijd.
Aardbeienijsjes! Deze maak je heel makkelijk zelf. Met slechts 5 ingrediënten tover jij in een handomdraai de lekkerste ijsjes op tafel. Maak het feest compleet en versier ze met onze discodip!
- Aantal porties: 4
- Bereidingstijd: 10 min. + 2 uur wachttijd.
- Keukenbenodigdheden: 4 ijsvormpjes, 4 stokjes, blender en een mengkom.
Bereidingswijze
- Pureer de aardbeien samen met de slagroom en de honing tot mousse. Verdeel dit over 4 ijsvormpjes.
- Duw in ieder ijsvormpje een ijsstokje, dek de vormpjes af met keukenfolie en zet de vormpjes in de vriezer voor zo’n 2 uur.
- Wanneer de ijsjes stevig genoeg zijn kun je ze uit de ijsvormpjes halen.
- Verwarm de pure chocolade au bain-marie en verdeel met een theelepel de chocolade over de ijsjes.
- Versier de ijsjes met discodip én geniet!
Opmerkingen (0)